Over Proba


Samen bouwen aan de toekomst van de sierteeltsector, dat is het werkterrein van Proba BV. Vanuit ons kantoor in het Plantariumgebouw op het International Trade Center (ITC) verrichten wij opdrachten variërend van advies, research, beleidsondersteuning tot projectrealisatie.

Bent u op zoek naar een professioneel bureau die u kan helpen bij het organiseren van een (vak)beurs, u advies kan geven over verschillende zakelijke aspecten of bent u op zoek naar een partner om uw vragen met betrekking tot bouwmanagement en vergunningen uit handen te geven? Bij Proba BV staat een enthousiast team van medewerkers voor u klaar om u van dienst te zijn.

Proba BV is een kleinschalig professioneel bureau die u van dienst kan zijn op het gebied van projectorganisatie, bemiddeling, advies, beursorganisatie, bouwmanagement, vergunningen en tal van andere werkzaamheden die binnen ons vakgebied vallen. Proba BV is met name actief in de sierteeltsector, maar kan u ook zeker van dienst zijn binnen andere sectoren.
 

Bouwen aan de toekomst


Proba BV is op verschillende terreinen actief en heeft het zich ontwikkeld tot een professioneel bureau. Door nieuwe projecten te ontwikkelen bouwt Proba BV aan de toekomst, daarmee is het bedrijf continu in beweging en speelt het in op trends en ontwikkelingen in de markt.

Benieuwd bij welke projecten Proba BV betrokken is? Bekijk hier een overzicht van alle projecten.