Projecten

 

 

Greenpark Boskoop

Het Greenpark Boskoop heeft voor ogen het faciliteren van één grote marktplaats voor de boomkwekerij. Planten, gereed voor de verkoop, wachten op hun koper en kunnen
ter plaatse worden verzameld en uitlevering klaar worden gemaakt. De kas en loods worden verhuurd in kleinere gedeeltes. De exploitatie en het beheer wordt door Proba verzorgd voor de Stichting Marktplaats.

Voor meer informatie bezoek de website www.greenparkboskoop.eu
 

Plantarium gebouw

Dit is een modern uitgerust gebouw met optimale gebruiksmogelijkheden. Alles kan op maat georganiseerd worden van beurs tot bedrijfsevenement van showtuin tot beach party van concert tot rommelmarkt. Hier worden ook diverse activiteiten georganiseerd. De exploitatie en het beheer wordt door Proba verzorgd voor de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij.

Voor meer informatie bezoek de website www.plantariumgebouw.nl 
 

 

 

Plantarium

Deze International Vakbeurs voor de Boomkwekerij wordt elk jaar in augustus gehouden in Hazerswoude-Dorp/Boskoop.
Op Plantarium presenteren zo'n 300 deelnemers uit verschillende landen een enorm assortiment boomkwekerijproducten voor de consumentenmarkt in pot en
container en als vollegronds product. Ook de toeleverende bedrijven tonen de nieuwste ontwikkelingen. Plantarium is een belangrijk platform voor alle kanalen die betrokken zijn bij de afzet van boomkwekerijproducten. De beursorganisatie is in handen van Proba en wordt uitgevoerd voor de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij.

Voor meer informatie bezoek de website www.plantarium.nl

Proeftuin van Holland

Dit is een informatief en educatief centrum voor én over de sierteeltsector voor professioneel gebruik en met recreatieve mogelijkheden voor de consument. Hier kunt u genieten van de rust en natuur met het gezin, bedrijf, vrienden of familie. Met het project Proeftuin van Holland, dat in handen is van Proba, wordt nagestreefd de sortimentstuin Harry van de Laar veilig te stellen. 

Voor meer informatie bezoek de website www.proeftuinvanholland.nl

 

 

 

IPM

BIZZ COMMUNICATIONS bestaat uit drie bureaus die hun krachten hebben gebundeld. Het bureau haalt de opdrachten uit de markt en verzorgt naast PR en communicatie vooral de begeleiding van haar BIZZ-members aan beurzen en handelsmissies in binnen- en buitenland.

www.bizzcommunications.nl


Wheels in the West

Deze klassieker beurs is een initiatief van de Stichting Wheels. Deze unieke verkoop- en tentoonstellingsbeurs voor oldtimer en vintage cars, vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2017 in het Plantariumgebouw te Boskoop. Het doel van Wheels in the West is: business te doen, mensen plezier aan auto’s te laten beleven én baten te genereren ten behoeve van het slokdarm- en maagkanker fonds (SLMK fonds).

Voor meer informatie bezoek de website www.wheelsinthewest.nl

 

 

Garden Trials and Trade

Hét event waarop de successen van veredelen én het beschikbare retail assortiment van houtige gewassen en vaste planten worden gepresenteerd.
De 'Garden Trials and Trade' biedt alle internationale brancheprofessionals de unieke kans om nieuwigheden, midden in het tuinseizoen, in volle 'bloei' te bewonderen en haar producenten te ontmoeten ter voorbereiding van het nieuwe teelt- en verkoopseizoen. 

www.gardentrials.com